Inloopspreekuur

Let op: Gedurende de coronacrisis is het inloopspreekuur uitsluitend telefonisch of via e-mail aan te vragen, waarna met u een afspraak wordt ingepland voor een telefoon- of videovergadering.

Iedere dinsdag tussen 17.00 en 18.00 uur bent u welkom op het inloopspreekuur. Zonder afspraak - of, als u dat beter bevalt, mét – kunt u ons uw juridische vragen voorleggen. Kosteloos tijdens het spreekuur!

Besteed uw tijd overdag aan uw werk en praat ’s-avonds even over uw probleem. Huurrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht; in een oriënterend gesprek kunnen wij gezamenlijk bezien welke mogelijkheden er zijn.

Bent u géén ondernemer en ligt uw probleem in de privésfeer, zoals een (aanstaande) echtscheiding, alimentatie, omgangsproblemen met kinderen of problemen met uw werkgever, dan bent u ook van harte welkom op ons spreekuur. Het is echter verstandig om dan minimaal 24 uur van te voren een afspraak te maken zodat een van onze familierecht of arbeidsrechtadvocaten u te woord kan staan. Gebruik hiervoor de contact knop hieronder.

Het spreekuur is bedoeld om kort de zaak met u door te nemen en een eerste analyse te geven. Is het probleem te uitgebreid om op het spreekuur te bespreken, maken wij graag met u een vervolgafspraak. Om wachttijd te voorkomen, kunt u ook van tevoren een afspraak maken voor het spreekuur.

Let op! Bowmer & Nuiten behandelt geen strafzaken of vreemdelingenzaken.

Tijdens het spreekuur kunt u gedurende de coronacrisis (gratis) telefonisch of via videoverbinding uw vraag stellen aan een van onze advocaten, dan weet u meteen waar u aan toe bent.

En mocht u niet kunnen op het tijdstip van het spreekuur, bel of e-mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak op een ander tijdstip.

Neem contact op