mr. M.L. (Maarten) Veldhuijzen

mr. M.L. (Maarten) Veldhuijzen

Maarten Veldhuijzen (1950) is oprichter en oorspronkelijke naamgever van ons kantoor. Maarten was bijna 45 jaar advocaat en is sinds 2020 als legal counsel aan kantoor verbonden. Maarten is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hij adviseert met name over het contracten- en rechtspersonenrecht. Daarnaast heeft Maarten een grote kennis van het kerkelijk recht.

Maarten, geboren en getogen Dordtenaar, adviseert zowel lokale als internationale cliënten. Zijn internationale cliënten kan Maarten juist ook goed van dienst zijn vanwege zijn betrokkenheid bij IGAL, een wereldwijde organisatie van advocaten en accountants, waarvan Maarten oud-president is.

Naast zijn praktijk is Maarten sterk maatschappelijk betrokken. Zo is hij jarenlang actief geweest binnen Scouting Nederland en was hij voorzitter van ondernemerssociëteit DIAC De Sleutel en de Koninklijke Dordtse Roei- en Zeilvereeniging. Op het moment is hij nog lid van de Raad van Advies van SSR-NU en stichting Studium Generale Johan de Witt Gymnasium.

Maarten is tevens oud-voorzitter van de in 2013 opgerichte Vereniging De Dordtse Advocaten waar (oud-) advocaten uit het voormalig arrondissement Dordrecht elkaar regelmatig treffen voor lezingen en goed gezelschap.

Profiel van Maarten Veldhuijzen weergeven