Mediation

Ons werk draait om u. En wij werken graag samen met u aan de oplossing van uw geschil.

Een oplossing buiten de rechter om vinden wij beter dan een rechtzaak met een meestal onzekere uitkomst. Daarom bieden wij ook mediation aan. In een serie vertrouwelijke gesprekken onder begeleiding van een neutrale derde, de mediator, werken partijen samen aan hun eigen oplossing op maat.

Denk bijvoorbeeld aan mediation bij echtscheiding en familiegeschillen, maar ook aan arbeidsgeschillen of ruzie tussen professionele partners of aandeelhouders. Mediation is inmiddels een beproefde manier gebleken om niet alleen dergelijke geschillen definitief op te lossen, maar ook om nieuwe geschillen in de toekomst te voorkomen.

Door onze centrale ligging in zowel Rotterdam als Dordrecht is ons kantoor ook een uitstekende plek om partijen uit heel het land te ontvangen op neutraal grondgebied.

Ons contactpersoon voor mediation is Mfn gecertificeerde mediator Paul van Lange. Bel of e-mail hem gerust voor meer informatie of een kennismakingsgesprek over mediation.

Wilt u weten wanneer mediation een geschikte vorm voor het oplossen van uw probleem is, kijkt u dan even naar dit artikel:

Mediation, niet alleen bij echtscheidingen.

Neem contact op