Herstructurering en faillissementsrecht

Is uw bedrijf in zwaar weer terechtgekomen? Lijkt het voortbestaan van uw familiebedrijf in gevaar? Is sprake van een dreigende faillissementsaanvraag? De continuïteit van uw onderneming is van levensbelang. Bowmer & Nuiten is specialist op het gebied van insolventierecht en ondernemingsrecht. U kunt dus bij ons met al uw vragen terecht. Wij fungeren ook graag in een voorstadium als uw sparringpartner. Samen met u nemen wij dan alle mogelijkheden door.

Onze specialisten staan niet alleen voor u klaar voor kwesties rond het voortbestaan van uw onderneming, maar ook zeker in die gevallen dat het u uitstekend gaat. Ook dan is wellicht een herstructurering nodig of denkt u aan een overname of start up. Dan denken wij graag met u mee.

In geval u goederen of zelfs een complete onderneming uit faillissement wenst te kopen, dient u extra bedachtzaam te zijn. Welke contracten gaan mee over of juist niet? Zijn er nog verplichtingen voor werknemers van de doorstart die u onbedoeld op zich neemt? Onze advocaten zijn ook veelbenoemde curatoren in faillissementen en weten precies waar u op moet letten.

Onze contactpersonen voor herstructurering en faillissementsrecht zijn Pim Nuiten en Maria Bowmer, beiden specialist op het gebied van faillissementsrecht. Neemt u gerust contact met hen op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Artikelen:

Neem contact op