Familierecht

Onze sectie familierecht bestaat uit meerdere ervaren echtscheidings- en familierecht advocaten. Wij leggen de nadruk op een zakelijke aanpak van de echtscheiding waarbij de belangen van alle betrokkenen in groter verband worden gelegd. Dus ook de belangen van een ondernemer bij het financieel verantwoord kunnen voortzetten van de onderneming na de scheiding en de belangen van eventueel bij de echtscheiding betrokken kinderen. Ook specialiseren wij in echtscheidingen en familiezaken met internationale aspecten. Wij helpen regelmatig Engels en Duits sprekende partijen/ ex-pats bij hun echtscheiding in Nederland.

Bowmer & Nuiten biedt niet alleen aan één partij bijstand als advocaat bij echtscheidingen en familierechtkwesties, maar biedt ook de mogelijkheid van mediation aan om tot een oplossing te komen. Sabine Imdahl is naast advocaat een mediator. Via mediation kunt u samen snel en effectief de echtscheiding regelen, zonder bij de rechtbank te hoeven procederen.

U kunt bij ons ook samen met uw partner scheiden voor een vaste prijs, of u nu voor mediation kiest of een gezamenlijke echtscheiding bij één advocaat. Lees hier meer over scheiden voor een vaste prijs.

Wij behandelen familiezaken uit heel Nederland en kunnen u zowel in Dordrecht als in Rotterdam voor een afspraak ontvangen.

Hieronder treft u in verschillende artikelen meer informatie over echtscheidingen, familierecht en onze dienstverlening:

Artikelen

Echtscheiding

Alimentatie

Gezag en omgang

Vaderschap/ Moederschap

Voornaamswijziging

Erfrecht

Onze contactpersonen voor familierecht zijn Sabine Imdahl en Maria Bowmer. Neemt u gerust contact met hen op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Neem contact op