Huurrecht, ruimtelijk ordeningsrecht en bouwrecht

Heeft u problemen met uw huurder? Ondervindt u moeilijkheden bij de bouw van uw woning of bedrijfspand? Verloopt de verhouding met uw buren niet zoals u zou wensen?

De sectie vastgoed en ruimte houdt zich dagelijks bezig met dergelijke problemen. Het ontruimen van slecht betalende huurders is lang niet zo makkelijk als veel mensen denken en daarbij is gedegen advies en een goed plan van aanpak nodig. Of u wordt geconfronteerd met krakers. Wist u dat u ondanks het kraakverbod nog steeds vaak een procedure moet voeren om krakers te verwijderen?

Heeft u een geschil met de overheid op het gebied van ruimtelijke ordening; u krijgt bijvoorbeeld geen omgevingsvergunning, dan staan wij klaar om de nodige bestuursrechtelijke procedures voor u te voeren. Dat is ook nodig, want de termijnen om te reageren zijn in het bestuursrecht zeer kort.

Wij koppelen onze juridische expertise op dit gebied aan een kloppend ondernemershart, zodat wij in staat zijn het beste resultaat voor u te behalen. Dit kan via een gang naar de rechter, maar wellicht geeft mediation voor u een beter resultaat. Wij denken met u mee over de mogelijkheden, waarbij een bevredigende oplossing tegen lage kosten altijd voorop staat.

Ons contactpersoon voor huurrecht is Jaap Wijnja. Neemt u gerust contact met hem op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Lees meer:

Neem contact op