Scheiden voor een vaste prijs

Wilt u in overleg samen scheiden, maar wilt u deskundige begeleiding bij uw echtscheiding met tegelijkertijd de zekerheid van een vooraf bekende vaste prijs, dan biedt Bowmer & Nuiten u een aantal aantrekkelijke pakketten aan tegen vaste tarieven.

Gezamenlijke echtscheiding: € 1.210

Dit pakket is inclusief ouderschapsplan, echtscheidingsconvenant en maximaal twee adviesgesprekken met een deskundige echtscheidingsadvocaat. Wij dienen vervolgens voor u gezamenlijk het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank in.
De enige bijkomende kosten zijn de bij indiening van het verzoek verschuldigde kosten (griffierecht) van de rechtbank en de kosten voor het opvragen van officiele uittreksels (huwelijksakte, geboorteakte kinderen etc.).

Echtscheidingsmediation: € 2.178

Dit pakket is inclusief maximaal vier gesprekken met onze mediator, alimentatieberekening (met alleen binnenlands inkomen/ vermogen), ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Wij dienen vervolgens voor u gezamenlijk het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank in. De enige bijkomende kosten zijn de bij indiening van het verzoek verschuldigde kosten (griffierecht) van de rechtbank.

Welk pakket is voor mij geschikt?

Wanneer kiest u nu voor mediation boven een gezamenlijke echtscheiding? Dat hangt er van af of u het al (op grote lijnen) eens bent over de afwikkeling van de echtscheiding. Zijn er nog onderwerpen die een heet hangijzer vormen, dan raden wij u echtscheidingsmediation aan.
Heeft u inmiddels wél op grote lijnen overeenstemming? Dan kunt u gerust kiezen voor de gezamenlijke scheiding. Uw advocaat loopt met u de afspraken na en vertaalt deze in een convenant en ouderschapsplan. U heeft dan de zekerheid van professioneel opgestelde documenten en een goed advies.

Alimentatieberekening: € 544,50 all-in

Twijfelt u of de hoogte van de alimentatieverplichting wel klopt en wenst u de zekerheid van een onafhankelijke berekening, dan bieden wij ook een afzonderlijke berekening van kinder- en partneralimentatie voor een vaste prijs. U krijgt bij de berekening natuurlijk ook een gedegen advies.

Belangrijk

Alle bedragen zijn inclusief BTW.
De bovenvermelde vaste tarieven zijn niet van toepassing indien één van de partners ondernemer is. Vraag in dat geval naar onze aantrekkelijke tarieven voor MKB.
De bovenvermelde vaste tarieven zijn niet van toepassing indien sprake is van een echtscheiding of alimentatieberekening met internationale aspecten.

Als u buiten de regio Dordrecht, Hoeksche Waard of Rotterdam woont, is dat geen probleem, wij bedienen cliënten uit heel Nederland. Houdt u er wel rekening mee dat wij altijd minimaal één persoonlijk gesprek met partijen voeren op een van onze kantoren in Rotterdam of Dordrecht. Wij zijn prima bereikbaar met de auto of openbaar vervoer.

Neem voor meer informatie contact op met Sabine Imdahl. Zij vertelt u graag hoe onze vaste prijs pakketten werken en welk voorwerk u zelf alvast voor uw echtscheiding kunt doen.

Neem contact op